Om os

It-løsninger siden 1991

Facts om NEM It-solutions

NEM har leveret it teknologi siden 1991. Dengang var processoren i pc’en Intel 386SX og harddisken var på 85 MB - og internettet var "kun" for nørder.

Der er sket meget siden. Processoren er blevet over 3000 gange hurtigere og harddisken rummer nu over 72.000 gange mere data. Internettet er ikke længere kun forbeholdt nørder men bruges i dag af alle.

Mere end 25 års erfaring

Den teknologiske udvikling er gået rigtigt stærkt siden 1991 - og vi fulgt med. Vi har i dag mere end 25 års erfaring med levering af it-løsninger samt service ydelser – en erfaring der kommer dig til gode når du handler med os.

NEM er blandt IT-Branchens mest økonomisk solide virksomheder

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. 

Bisnode Credits AAA-rating bliver udelukkende tildelt virksomheder med en meget solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Serviceydelser i særklasse

Vi er i dag en servicevirksomhed, der leverer tekniske ydelser i form af brugersupport, serverdrift, hosting, Cloud-løsninger samt backup. Vi er specialister i it-løsninger og har fokus på at levere totalløsninger, så du som kunde ikke behøver at bekymre dig om andet end at lade os udføre opgaven og vide du er i sikre hænder.

Vi er gode til service

Som servicevirksomhed er det vigtigt for os at levere den bedst mulige service. Vi mener selv at vi er gode til service – så gode at vi stadig har en lang række af de kunder vi fik op igennem halvfemserne – og selvfølgeligt også nye kunder.

 

Velkommen som kunde i NEM It-solutions a/s

 

Her finder du os: