Settwell Relocation

Fleksibel it-drift er løsningen for Settwell

Relokering af medarbejdere er en stor opgave der kræver stabil it-drift og hurtig support

Settwell er eksperter på deres felt og de bruger NEM It-solutions til at håndtere IT-driften – blandt andet fordi den kan skaleres efterhånden som behovene skifter.

Integration er alfa og omega

Når store virksomheder skal have kompetente medarbejdere fra udlandet til Danmark er det afgørende for succes, at medarbejderen bliver integreret hurtigt i det danske samfund. Det handler ofte om en varig eller midlertidig bolig, flytning, eventuelle institutioner, uddannelsespladser til de større børn i familien og alt, hvad dertil hører for at man hurtigt og smertefrit kan blive integreret. Så den nye medarbejder og familien trives og der er ro til at udføre det job man er ansat til. Det er en kæmpe opgave som Settwell håndterer for mange virksomheder og har gjort med succes i årevis.

”Når store virksomheder trækker udenlandsk ekspertise til, så er vi dem, der sørger for alt det praktiske og vi servicerer alt fra store farmaceutiske firmaer, finans- og energisektoren. Det er vores tre største kundegrupper og med dem har vi rimeligt travlt. Der er hele tiden noget, der skal skrues på” forklarer Mads Christian Wikke, der er Managing Director hos Settwell, hvis kontor og 10-12 fastansatte selv er lokeret på Frederiksberg.

Behov for en stabil løsning

Når alle fra små til meget store virksomheder har brug for Settwells tjenester har Settwell til gengæld behov for en stabil og ikke mindst fleksibel IT løsning, da man ofte oplever perioder med meget pres på. Og her er der brug for at kunne skalere IT løsningen efter det aktuelle behov.

Settwell er vækstet gennem årene og for små fem år siden var der behov for en ny it-løsning. ”Vi havde besøg af mange, som gav tilbud men flere tilbød meget strømlinede og blanke løsninger så at sige. NEM It-solutions var langt mere jordnære og med knap så store armbevægelser og det passede os langt bedre. Den løsning vi fik præsenteret var også mere spiselig og down to earth end de meget forkromede løsninger andre forsøgte at sælge os. Dernæst talte deres referenceliste kunder, som fortalte mig at her var en virksomhed, der ved hvad de har med at gøre” forklarer Mads Christian Wikke.

NEM It-solutions står for al bruger support

Settwell har en løsning med drift på server, telefoni og mail. Herunder også en backup og brugersupport aftale. Aftalen betyder at alle medarbejdere kontakter NEM It-solutions, hvis de har problemer, der omhandler IT af nogen art. Også når de arbejder hjemmefra egen pc. ”Det eliminerer behovet for at have sin egen IT ekspert i huset og det har stor værdi for en virksomhed for os. Så kan vi koncentrere os om det vi er gode til. Det giver ro i maven at vide at den for os meget vitale it-drift er stabil og gode hænder. Det er også vigtigt at den er skalerbar, da vi har skiftende behov og det har NEM It-solutions været meget lydhør for”.

”Der er altid en god stemning og lydhørighed over for selv de ”dumme” spørgsmål vi kan komme med og det er vi glade for” forklarer Mads Vikke og fortsætter: ”Vi er selv et konsulenthus, hvor gode nære relationer og langsigtede forhold som det vi har med NEM It-solutions, er noget vi holder af” slutter Mads Christian Wikke.