Nyheder

NEM modtager Bisnode AAA Rating igen i år

 

NEM IT-Solutions er blandt de mest solide virksomheder inden for IT Branchen

NEM har igen i år opnået Bisnode Credits AAA-rating, som udelukkende bliver tildelt virksomheder med en meget solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Bisnodes Credits digitale Live ratinglogo opdateres dagligt. Man har derfor altid en dugfrisk rating, som bliver hentet direkte fra Bisnodes Credits database.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Den daglige opdatering giver stor tryghed for en potentiel kunde eller leverandør, som er interesseret i et fremtidigt samarbejde. For tydeligt at fremhæve ratingens aktualitet sørger systemet for at vise dagens dato ved logoetBisnode Credit er Nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation på erhverv og privatpersoner. Informationen bruges til kreditvurdering, risikostyring samt til salgs- og marketingtiltag.

Bisnode Credit har afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Selskabet er en del af Bisnode-koncernen, som er Europas førende udgiver af digitale kredit-, markeds og produktinformationer.